Як відрізнити справжню благодійність від шахрайства; як розрахувати бюджет благодійного заходу та як визначити особистий рівень фінансового залучення до надання благодійної допомоги тим, хто її потребує?

Як відрізнити справжню благодійність від шахрайства; як розрахувати бюджет благодійного заходу та як визначити особистий рівень фінансового залучення до надання благодійної допомоги тим, хто її потребує? Як в найбільш бюджетний спосіб учень/учениця може взяти участь у заході? На ці питання педагоги отримали відповіді під час проведення обласного вебінару в рамках Національного проєкту з фінансової грамотності.

29 березня 2024 року фахівцями Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (м. Київ) для вчителів різних навчальних дисциплін закладів загальної середньої освіти Херсонської області проведено онлайн вебінар з фінансової грамотності «Створення ефективного фінансового плану для шкільного благодійного проєкту».

Про важливість фінансового планування для успішної реалізації шкільного благодійного заходу; про роль суспільних, особистих та родинних цінностей у формуванні ставлення до доброчинності; благодійність та волонтерство говорила Ганна Лебідь, консультант з економічних питань Фонду гарантування вкладів фізичних осіб. Учасники вебінару отримали корисну інформацію про особливості формування бюджету благодійного заходу; пошук фінансової підтримки та шляхи залучення фінансових ресурсів.

Загалом участь в освітньому вебінарі взяли 45 вчителів різних навчальних дисциплін закладів загальної середньої освіти Херсонської області.

Категорія: Новини
Оберіть мову