У період з 18 по 29 березня 2024 року на базі КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» відбувалися курси підвищення кваліфікації вчителів обслуговуючої праці та технологій «Дидактичний інструментарій сучасного технологічного уроку»

У період з 18 по 29 березня 2024 року на базі КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» відбувалися курси підвищення кваліфікації вчителів обслуговуючої праці та технологій  «Дидактичний інструментарій сучасного технологічного уроку». Програма є новою і вперше була реалізована для педагогічних працівників. Її актуальність зумовлено розвитком професійної компетентності педагогів-технологів Херсонщини щодо набуття інноваційного досвіду до створення інтерактивних дидактичних матеріалів, які можна продуктивно використовувати на різних етапах технологічних уроків, та з урахуванням специфіки проведення занять у дистанційному та змішаному форматах навчання.
Барометри настрою та інші форми створення позитивного налаштування на початку уроку; використання цікавих електронних сервісів для актуалізації та закріплення навчального матеріалу; психологічні вправи; рухові активності; фреймування ілюстративного ряду, правила візуалізації навчального матеріалу, створення патернів на закріплення основних понять теми; приклади інтеграційного поєднання навчального матеріалу; знайомство із широкою палітрою виробів для виготовлення в дистанті та  наскрізний національно-патріотичний контент, автентичність та ексклюзивність рукотворної праці, – усе це та багато іншого було опрацьовано групою у двотижневому освітньому інтенсиві.
Дякуємо слухачам курсів за атмосферність зустрічей, генерування цікавих ідей та розробку власних комплектів дидактичного інструментарію. Ви надихаєте нас і спонукаєте до неперервного обміну досвідом! Отож, запрошуємо педагогічних працівників області до набуття компетентнісного досвіду за вказаною навчальною програми. РАЗОМ – завжди творчо, креативно, ресурсно!

Категорія: Новини
Оберіть мову