Відповідно до плану роботи КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» 28 березня 2024 року відбувся навчально-практичний онлайн-семінар для бібліотекарів закладів освіти з теми «Сучасна бібліотека — простір для освітніх можливостей»

Сучасна бібліотека швидкими темпами вдосконалюється і надає все більше нових та цікавих послуг. Це вже давно не лише місце для читання чи тимчасового отримання книг для користування вдома; це синтез літературних, творчих та активних молодіжних зустрічей, майстер-класів, квестів, екскурсій та презентацій, конференцій, перегляду фільмів, різноманітних флешмобів, святкувань та цікавого дозвілля, інформаційний та навчальний центр для усіх вікових категорій, і не тільки..

Відповідно до плану роботи КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» 28 березня 2024 року відбувся навчально-практичний онлайн-семінар для бібліотекарів закладів освіти з теми «Сучасна бібліотека — простір для освітніх можливостей». Під час роботи семінару було розглянуто велику кількість актуальних питань: Трансформація функцій шкільної бібліотеки в Новій українській школі. (доповідач: Попова Наталія Федорівна, заступник директора з наукової роботи КЗ «Херсонська обласна бібліотека для дітей ім. Дніпрової Чайки» ХОР); Стратегії та лайфгаки залучення до навчання під час інтерактивних бібліотечних заходів. Методична консультація (доповідач: Кацарська Наталія Юріївна, завідувач сектору абонемента КЗ «Херсонська обласна бібліотека для дітей ім. Дніпрової Чайки» ХОР); Краєзнавчі бібліотечні веб-ресурси — на допомогу шкільним бібліотекарям Херсонщини. Огляд рекомендованих веб-проєктів (доповідач: Новицька Ганна Іванівна, завідувач інформаційно-бібліографічного відділу КЗ «Херсонська обласна бібліотека для дітей ім. Дніпрової Чайки» ХОР); Безпечний медіаінформаційний простір в умовах цифрової трансформації освітнього середовища. Медіатренінг (доповідач: Срібна Ірина, завідувачка відділу бібліотечного прогнозування та інновацій Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки, сертифікований медіатренер).

Категорія: Новини
Оберіть мову