Відповідно до плану КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» 28 березня 2024 року в онлайн-режимі відбувся обласний науково-практичний семінар для вчителів початкових класів

Відповідно до плану КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» 28 березня 2024 року в онлайн-режимі відбувся обласний науково-практичний семінар для вчителів початкових класів. Захід був орієнтований на молодих фахівців з досвідом роботи менше 5 років. Тема семінару «Педагогічні методики, що активізують освітній процес та мотивують учнів» стала ключовою для обговорення та обміну досвідом серед учасників.

Під час семінару виступили такі спікерки:

  • Сисоєнко Н.А., викладачка кафедри теорії й методики дошкільної, початкової освіти та мовних комунікацій, розкрила особливості використання нейромережі для мотивації навчання учнів.
  • Стребна О.В., кандидатка педагогічних наук, доцентка кафедри теорії й методики дошкільної, початкової освіти та мовних комунікацій, звернула увагу педагогів на навчання дітей на основі запитів, на важливості розвитку дитячої допитливості та величезної сили провокації.
  • Крижановська Н. М., завідувачка відділу обслуговування дошкільників та читачів-учнів 1-4 класів Херсонської обласної бібліотеки для дітей, висвітлила питання «Інноваційні  форми та методи роботи з читачами початкової школи», продемонструвала різноманітні ігри для формування ключових компетентностей  та наскрізних умінь молодших школярів.

Під час спілкування учасники дізналися про нові підходи до активізації освітнього процесу та мотивації учнів, а також обговорили  успішні практики.

Учителі початкових класів отримали значний обсяг корисної інформації, яку зможуть використовувати при підготовці до уроків. Під час рефлексії вони також висловили вдячність організаторам та спікерам за цінні знання та враження.

Категорія: Новини
Оберіть мову