23 лютого 2024 року фахівцями Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (м. Київ) для вчителів фінансової грамотності закладів загальної середньої освіти Херсонської області проведено онлайн вебінар «Фінансове планування. Будівництво доброчинності. Аспекти бюджетного планування»

Одним із варіантів підготовки до впровадження предмета «Підприємництво та фінансова грамотність» у 8-9 класах Нової української школи та підвищення власного рівня фінансової грамотності є участь педагогів у заходах Національного проєкту з фінансової грамотності.

23 лютого 2024 року фахівцями Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (м. Київ) для вчителів фінансової грамотності закладів загальної середньої освіти Херсонської області проведено онлайн вебінар «Фінансове планування. Будівництво доброчинності. Аспекти бюджетного планування».

Лєна Прилуцька, консультант з економічних питань Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, охарактеризувала інструменти досягнення фінансових цілей; представила переваги короткострокового та довгострокового фінансового планування; визначила вплив фактору невизначеності на складання довгострокових фінансових планів; розкрила роль раціональної фінансової поведінки людини в здійсненні планування в умовах війни.

Про роль суспільних, особистих та родинних цінностей у формуванні ставлення до доброчинності; благодійність та волонтерство говорила Ганна Лебідь, консультант з економічних питань Фонду гарантування вкладів фізичних осіб. Як відрізнити справжню благодійність від шахрайства; як розрахувати бюджет благодійного заходу та як визначити особистий рівень фінансового залучення до надання благодійної допомоги тим, хто її потребує? На ці актуальні питання сучасного життя учасники вебінару отримали відповіді від фахівців проєкту.

Загалом участь в освітньому вебінарі взяли 20 вчителів фінансової грамотності закладів загальної середньої освіти Херсонської області.

Категорія: Новини
Оберіть мову