22 лютого 2024 року в режимі онлайн відбулося об’єднане І засідання науково-методичної ради КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти»

22 лютого 2024 року в режимі онлайн відбулося об’єднане І засідання науково-методичної ради КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» під головуванням Ірини Ярославівни Жорової, в.о.ректора, професорки.

З довідкою «Про формування інклюзивної компетентності педагогічних працівників закладів освіти Херсонської області» виступила Юдіна Олена Вікторівна, завідувачка Херсонського ресурсного центру підтримки інклюзивної освіти КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти».

На засіданні ради академії було обговорено і затверджено план роботи науково-методичної ради й склад ради на 2024 рік, які представила Худенко Ольга Миколаївна, проректорка з навчально-методичної роботи КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти».

На засіданні членами ради було обговорено та схвалено методичну розробку «Дидактичні матеріали з теми «Теплові явища» для уроків фізики у 8 класі під час дистанційного навчання в умовах воєнного стану» (укладачка Гуменюк А.І.). З ними можна буде ознайомитися на Освітньому хабі Херсонщини.

Категорія: Новини
Оберіть мову