З 31 січня по 02 лютого 2024 року в онлайн-форматі було проведено навчально-методичний семінар з теми «Психолого-педагогічна допомога учасникам освітнього процесу в умовах воєнного часу» для педагогічних працівників ЗДО м. Херсона

З 31 січня по 02 лютого в онлайн-форматі було проведено навчально-методичний семінар з теми «Психолого-педагогічна допомога учасникам освітнього процесу в умовах воєнного часу» для педагогічних працівників Херсонського закладу дошкільної освіти №23 Херсонської міської ради та Херсонського закладу дошкільної освіти №85 Херсонської міської ради.  Загалом до семінару долучилися 14 осіб.

Кафедру педагогіки й менеджменту освіти КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» представляли старша викладачка кафедри Олеся Рідкоус та викладачка кафедри, завідувачка навчально-методичної лабораторії забезпечення якості освіти Лариса Біла. Кафедру теорії й методики виховання, психології та інклюзивної освіти репрезентувала кандидатка педагогічних наук, завідувачка кафедри Валентина Дереш.

Під час семінару освітяни м. Херсона ознайомилися зі специфікою освіти й самоосвіти педагогів в умовах воєнного часу, особливостями сімейної соціалізації дітей в умовах війни та впливом саморегуляції емоційного стану педагога на ефективність його діяльності.

Категорія: Новини
Оберіть мову