03 листопада 2023 року у КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» розпочато прийом замовлень на підвищення кваліфікації керівних, педагогічних та бібліотечних працівників Херсонської області на 2024 рік

03 листопада 2023 року у КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» розпочато прийом замовлень на підвищення кваліфікації керівних, педагогічних та бібліотечних працівників Херсонської області на 2024 рік. Уперше цей процес відбувається по-новому через Платформу реєстрації. Ідея створення цієї платформи – це відповідь на виклики воєнного часу, адже вже другий рік поспіль академія працює в дистанційному режимі. Тому для оптимізації планування  і замовлення послуг з підвищення кваліфікації закладами освіти, зберігання та пошуку облікових даних слухачів курсів; ведення обліку етапів навчання; генерації документів про закінчення навчання та їх зберігання в умовах дистанційної роботи закладів освіти було створено Платформу реєстрації підвищення кваліфікації педагогічних працівників у КВНЗ “Херсонська академія неперервної освіти”.

Створення платформи стало можливим завдяки проєкту «Підтримка відновлення освіти в Україні», який реалізується за фінансової підтримки Програми трансформаційного співробітництва Міністерства закордонних справ Чеської Республіки. Усю інформацію щодо замовлення підвищення кваліфікації ви знайдете у листі академії від 3 листопада 2023 року №01-08/275.

Категорія: Новини
Оберіть мову