Відповідно до плану роботи КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» 13 вересня 2023 року відбувся авторський науково-практичний семінар для вчителів початкових класів за участі Олени Іщенко, керівниці авторських колективів підручників для 1-4 класів «Українська мова та читання» і «Я досліджую світ» видавництва «Літера ЛТД», й Оксани Ларіної, співавторки навчального посібника «Математика. 1 клас», авторки зошитів з математики та посібників для початкової школи видавництва «Літера ЛТД».

Відповідно до плану роботи КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» 13 вересня 2023 року відбувся авторський науково-практичний семінар для вчителів початкових класів за участі Олени Іщенко, керівниці авторських колективів підручників для 1-4 класів «Українська мова та читання» і «Я досліджую світ» видавництва «Літера ЛТД», й Оксани Ларіної, співавторки навчального посібника «Математика. 1 клас», авторки зошитів з математики та посібників для початкової школи видавництва «Літера ЛТД». У роботі заходу взяло участь 36 педагогів області.

О. Іщенко у своєму виступі з теми «Інтегрований підхід до навчання української мови та читання й курсу «Я досліджую світ» довела, що інтеграція в початковій школі сприяє розвитку розумових, соціальних і емоційних навичок учнів, робить навчання більш цікавим і ефективним, а також сприяє підготовці дітей до викликів сучасного світу та розповіла педагогам, як втілювати інтеграцію на уроках у початковій школі засобами підручників.

Тему диференціації на уроках математики в початковій школі розкрила О. Ларіна. Авторка продемонструвала, як диференційований підхід втілено в підручниках з математики (видавництво «Літера ЛТД») й дала орієнтир із застосування диференційованих завдань на уроках із метою сприяння успішному розвиткові кожного учня.

Педагоги дали схвальні відгуки про підручники вище зазначеного видавництва й висловили слова вдячності авторам за корисну, важливу, необхідну інформацію.

Категорія: Новини
Оберіть мову