15 вересня 2023 року фахівцями Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (м. Київ) для вчителів фінансової грамотності Херсонської області проведено вебінар «Довгострокове планування, як інструмент, для забезпечення фінансової стійкості в майбутньому»

Довгострокове планування є важливим інструментом для забезпечення фінансової стійкості в майбутньому. Саме тому цю тему було обрано для вебінару в межах Національного проєкту з фінансової грамотності.

15 вересня 2023 року фахівцями Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (м. Київ) для вчителів фінансової грамотності Херсонської області проведено вебінар «Довгострокове планування, як інструмент, для забезпечення фінансової стійкості в майбутньому».

Лєна Прилуцька, консультантка з економічних питань Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, розкрила переваги довгострокового планування. Учасники вебінару отримали корисну інформацію про можливі фінансові ризики та стратегії їх мінімізації; дізналися про специфіку фінансового планування власної справи; мали можливість отримати відповіді на складні питання сучасного фінансового життя.

Загалом участь в освітньому вебінарі взяли 27 вчителів з різних куточків Херсонської області.

Дякуємо співробітникам Фонду за допомогу в організації вебінару та його змістовне наповнення!

Категорія: Новини
Оберіть мову