15 жовтня 2024 року на засіданні вченої ради Комунального вищого навчального закладу «Херсонська академія неперервної освіти» Херсонської обласної ради обговорювалось питання «Про хід дослідно-експериментальної роботи на базі Херсонської гімназії №1 з теми «Формування дослідницьких умінь учнів 5-7 класів в умовах STEM-освіти»

15 жовтня 2024 року на засіданні вченої ради Комунального вищого навчального закладу «Херсонська академія неперервної освіти» Херсонської обласної ради обговорювалось питання «Про хід дослідно-експериментальної роботи на базі Херсонської гімназії №1 з теми «Формування дослідницьких умінь учнів 5-7 класів в умовах STEM-освіти».

Доктор педагогічних наук, науковий консультант дослідно-експериментальної роботи Олена Кохановська у своєму виступі зосередила увагу на змісті виконаної роботи та задачах, які стоять перед учасниками експерименту на наступному етапі. Вчена рада схвалила основні напрями роботи над зазначеною темою на 2024-2025 роки.

Окрім цього на розгляд вченої ради було винесено питання «Про проміжні результати моніторингу освітніх потреб педагогічних працівників Херсонщини щодо їхнього професійного розвитку в системі післядипломної освіти та врахування освітніх запитів педагогічних працівників в організації освітнього процесу в академії», яке до відома присутніх донесла проректор з питань зовнішнього оцінювання та моніторингу якості освіти Світлана Одайник. Заслухавши і обговоривши вказане питання, вчена рада шляхом відкритого голосування прийняла відповідне рішення.

Вчена рада підтримала відкриття докторантури в КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» та затвердила Положення про підготовку здобувачів наукового ступеня доктора наук у докторантурі академії.

Рішенням вченої ради затверджено програми курсів підвищення кваліфікації для керівних, педагогічних кадрів та бібліотечних працівників закладів освіти на 2025 рік у Комунальному вищому навчальному закладі «Херсонська академія неперервної освіти» Херсонської обласної ради.

Категорія: Новини
Оберіть мову