18 вересня 2024 року навчально-методична лабораторія української мови і літератури КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» провела консультативну зустріч з учителями української мови і літератури Херсонщини з актуальної для вчительства теми «Особливості організації оцінювання навчальних досягнень здобувачів освіти в НУШ».

18 вересня 2024 року навчально-методична лабораторія української мови і літератури КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» провела консультативну зустріч з учителями української мови і літератури Херсонщини з актуальної для вчительства теми  «Особливості організації оцінювання навчальних досягнень здобувачів освіти в НУШ».

Напередодні заходу було вивчено запити й проблемні питання вчителів щодо організації освітнього процесу в 2024-2025 навчальному році, зокрема й здійснення оцінювання відповідно до нормативних документів МОН, що дало можливість організувати ефективну взаємодію з великою кількістю учасників – 273 вчителя.

Під час зустрічі спікерки Людмила Марецька та Ганна Чух відповіли на запитання учасників, розкрили новації цього навчального року, вкотре звернули увагу вчителів на важливості сприйняття філософії навчання в НУШ.

Категорія: Новини
Оберіть мову