В рамках проєкту «Підтримка оновлення української освіти», який реалізується Асоціацією з міжнародних питань за фінансової підтримки Програми трансформаційного співробітництва МЗС Чеської Республіки, триває онлайн-курс «Управління школою в кризових ситуаціях»

В рамках проєкту «Підтримка оновлення української освіти», який реалізується Асоціацією з міжнародних питань за фінансової підтримки Програми трансформаційного співробітництва МЗС Чеської Республіки, триває онлайн-курс «Управління школою в кризових ситуаціях».

Захід організовано для директорів закладів освіти Херсонської, Миколаївської та Одеської областей. Курс знайомить керівників шкіл з досвідом чеських базових та середніх шкіл, які пов’язані з темами дистанційного навчання та кризового управління. Презентуються як конкретний досвід та і приклади практики деяких шкіл, так і узагальнені висновки, які базуються на дослідженнях Чеської шкільної інспекції.

27 березня розглядалися питання отримання грантів як позабюджетного фінансування для розвитку шкіл. Мета вебінару – ознайомити учасників із оголошенням конкурсу міні-грантів та поділитися детальною інформацією щодо написання проєктів.

Провести супервізію запрошено Наталію УСТИНОВУ, директорку Херсонської гімназії № 1, яка взяла участь у даній програмі навесні 2023 року. Під час виступу Наталія Валентинівна представила проєкт «Гімназія оnline: модернізація та розширення функціональності вебсайту як засіб підвищення конкурентоспроможності закладу освіти в умовах воєнного стану», який переміг на конкурсі минулого року.

Учасники заходу дізналися про важливості вибору теми проєкту та основних акцентів при написанні заявки й переглянули модернізований, завдяки успішній реалізації проєкту, сайт гімназії.

Успішний результат участі в проєкті – це свідчення того, що нічого немає неможливого, варто лише повірити в себе і зробити перший крок.

Категорія: Новини
Оберіть мову