13 червня 2024 року відбувся навчально-методичний онлайн-семінар «Штучний інтелект на уроках фізичної культури: використовувати не можна забороноти». На ньому були присутні понад 90 педагогів Херсонщини

13 червня 2024 року відбувся навчально-методичний онлайн-семінар  «Штучний інтелект на уроках фізичної культури: використовувати не можна забороноти». На ньому були присутні понад 90 педагогів Херсонщини.

Своїм досвідом підвищення та покращення якості зображень за допомогою штучного інтелекту поділився учитель ліцею №1 ім. О.П. Довженко Новокаховської міської ради Дмитро Маринич. Учителька  НВК №56 Херсонської міської ради Надія Риба не тільки розповіла про нові функції використання дошки Padlet на дистанційних  уроках фізичної культури, а й подарувала її вчителям. Як може допомогти  Curipod освітянам під час роботи в дистанційному режимі поділилась своїм досвідом учителька Херсонської гімназії №3 Херсонської міської ради Тетяна Єгорова. Доцент КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» Сергій Моїсеєв ознайомив присутніх з можливостями штучного інтелекту в проведенні дистанційних уроків волейболу, а також  з групами нейромереж для створення зображень, роботи з текстом, створення презентацій, тестувань.  Було цікаве і жваве обговорення з кожного питання. Учителі доповнювали виступи своїми напрацюваннями. Наприкінці всі разом з’ясували, де ж ставити кому в назві заходу.

Категорія: Новини
Оберіть мову