18 квітня 2024 року відбувся вебінар для працівників психологічної служби та педагогів закладів освіти Херсонської області

18 квітня 2024 року відбувся вебінар для працівників психологічної служби та педагогів закладів освіти Херсонської області, який завершив серію онлайн вебінарів щодо системи роботи з проблемною поведінкою учнів  у рамках співпраці за українсько-чеським проєктом   «Підтримка відновлення освіти в Україні».

 Сьогодні учасники продовжили розгляд освітніх підходів, інтерактивних методів навчання, які сприяють повноцінному розвитку особистості та формуванню критичного мислення учня. А також надають простір для висловлювання та реалізації ідей та проектів, які сприяють освіті, порозумінню та толерантності між людьми.

Спікерка заходу Анна Кубічкова, педагогиня, членкиня неприбуткової організації SO-FA у своєму виступі з теми «PBIS — підтримка позитивної поведінки» висвітила широко поширений метод, особливо в США, який поступово переходить і в чеське середовище. Він передбачає підтримку вразливих дітей, формування позитивного розвитку, підвищення безпеки та порядку в класі. Має також важливість для подальших академічних і професійних досягнень учнів. Має за мету  навчити людину реагувати на середовище, в якому вона перебуває. Складається з трирівневої моделі, зосередженої на профілактиці, від класної кімнати/школи до індивідуальної.

Категорія: Новини
Оберіть мову