У межах співпраці за українсько-чеським проєктом продовжується серія онлайн вебінарів «Системи роботи з проблемною поведінкою учнів»

У межах співпраці за українсько-чеським проєктом продовжується серія онлайн вебінарів «Системи роботи з проблемною поведінкою учнів».
Чеська громадська організація «Асоціація з міжнародних питань» (www.amo.cz) вже не один рік ділиться з українськими педагогами чеським досвідом із використання нових освітніх підходів, інтерактивних методів навчання, які сприяють повноцінному розвитку особистості та формуванню критичного мислення учня, надає простір для висловлювання та реалізації ідей та проєктів, які сприяють освіті, порозумінню та толерантності між людьми.
Деякі методи, які використовуються в школах, з роками стали більш ефективними, а також пройшли багато досліджень. Це так звані доказові підходи. На вебінарі з теми Гештальт-терапія, прикладна драма», який відбувся 16 квітня 2024 року, йшла розмова про застосування методів драматичного виховання в шкільному середовищі, роботу із зовнішніми проявами та емоціями.
Спікером заходу був Томаш Андрашик, психотерапевт, співробітник кафедри соціальної педагогіки Педагогічного факультету Університету Масарика.

Категорія: Новини
Оберіть мову