12 квітня 2024 року фахівцями Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (м. Київ) для вчителів фінансової грамотності закладів загальної середньої освіти Херсонської області проведено онлайн вебінар «Ефективне управління родинними фінансами в умовах воєнного стану

Які ризики варто врахувати родині при формуванні резервного фонду? Як управляти доходами для досягнення фінансової самостійності? Як контролювати витрати для досягнення фінансової стійкості родини? Як відбувається облік платників податків в Україні? Як повідомити про порушення податкового законодавства? На ці та інші питання сучасного фінансового життя педагоги отримали відповіді під час проведення обласного вебінару в рамках Національного проєкту з фінансової грамотності.

12 квітня 2024 року фахівцями Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (м. Київ) для вчителів фінансової грамотності закладів загальної середньої освіти Херсонської області проведено онлайн вебінар «Ефективне управління родинними фінансами в умовах воєнного стану. Податки та податкова знижка».

Оксана Порошинська, консультант з економічних питань Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, розкрила поняття «родинний бюджет» та охарактеризувала його види; представила ефективні інструменти управління родинними фінансами в умовах воєнного стану; надала поради щодо формування резервного фонду родини; розкрила роль раціональної фінансової поведінки людини в здійсненні планування в умовах війни.

Про сутність державної податкової політики та основні засади податкового законодавства говорила Оксана Порошинська у другій частині вебінару. Учасники вебінару отримали практичні поради, які допоможуть зменшити наслідки настання фінансових ризиків у такий складний час.

Загалом участь в освітньому вебінарі взяли 22 вчителя фінансової грамотності закладів загальної середньої освіти Херсонської області.

Категорія: Новини
Оберіть мову