04 квітня 2024 року в межах реалізації в Херсонській області культурно-освітнього проєкту для вчителів трудового навчання та технологій «Національна ідентичність: рукотворні скарби української нації»

04 квітня 2024 року в межах реалізації в Херсонській області культурно-освітнього проєкту для вчителів трудового навчання та технологій «Національна ідентичність: рукотворні скарби української нації», приуроченого до 80-річчя КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» та 70-річчя навчально-методичної лабораторії технологій, відбулась третя зустріч із теми «Автентична кухня Херсонщини».

У заході взяло участь 65 педагогічних працівників. Цей ефір сміло можна вважати одним із найсмачніших. Серед широкого розмаїття гастрономічних родзинок нашої області, на заході було закцентовано увагу на херсонських борщах та технологіях їх приготування; рибному асортименті страв, їх ретроспективі та сучасній рецептурі приготування; хлібобулочних та кондитерських виробах. Не залишились поза увагою технологічної спільноти і рукотворні виробі, які можна виконати зі здобувачами освіти у відголос до представлених тем зустрічі.

Щира подяка спікерам цього ефіру: Солов`ю О.В., учителю технологій Херсонської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 41 Херсонської міської ради; Лохвинській О.П., учителю технологій Каховської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 6 Каховської міської ради; Смирнову П.А., учителю технологій Гімназії № 3 Херсонської міської ради. Ваші виступи були дуже високопрофесійні, інтерактивні й такі, що можуть бути надалі ресурсно використані усіма колегами у власній професійній діяльності.

А також висловлюємо найтепліші слова вдячності мега-крутезній технологічний спільноті Херсонської області за атмосферність зустрічі, генерування власних думок, спільні активності тощо.

Категорія: Без рубрики
Оберіть мову