Відповідно до плану роботи КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» 27 березня 2024 року в онлайн-форматі відбувся майстер-клас для керівників закладів дошкільної освіти з теми «Організація дистанційної роботи закладу дошкільної освіти в умовах воєнного стану»

Відповідно до плану роботи КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти»  27 березня 2024 року в онлайн-форматі відбувся майстер-клас для керівників закладів дошкільної освіти з теми «Організація дистанційної роботи закладу дошкільної освіти в умовах воєнного стану» з досвіду роботи ЗДО №5 Херсонської міської ради (директор Тимошевська Л.В.). У роботі заходу взяло участь 33 керівника закладів дошкільної освіти Херсонщини.

Тимошевська Любов Василівна,  директор Херсонського закладу дошкільної освіти №5 у форматі інтерактивного плакату розкрила управлінський аспект з даного питання.  Яковенко Вікторія Сергіївна, вихователь-методист Херсонського закладу дошкільної освіти №5  поділилася досвідом роботи про організацію освітнього процесу в нинішніх реаліях. Використавши методичний конструктор детально зупинилася на чотирьох його блоках, а саме: комунікація, планування,  виконання програми,  компетентність. Педагоги закладу поєднали інформаційний матеріал з інтерактивними вправами «Пароль за 120 секунд», «Відкрий коробку» та «Онлай-педагоги», під час яких всі учасники заходу мали змогу долучитися до обміну досвідом та показати свої знання з даної проблеми.  Як підсумок, учасники майстер-класу ознайомилися з інтелект-картою пам’яткою «Забезпечення якості дистанційного навчання».

Категорія: Новини
Оберіть мову