Відповідно до плану роботи КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» 05 березня 2024 року відбувся авторський науково-практичний семінар для вчителів початкових класів з теми «Технології арт-терапії на уроках у початковій школі»

Відповідно до плану роботи КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» 05 березня 2024 року відбувся авторський науково-практичний семінар для вчителів початкових класів з теми «Технології арт-терапії на уроках у початковій школі» за участі Вікторії Молочко, кандидатки географічних наук, провідної редакторки УОВЦ «Оріон». Захід зібрав 48 зацікавлених педагогів Херсонщини.

У своєму виступі Вікторія Валеріївна детально висвітлила арт-практики (долоньки, чарівний пісок, веселка сили, колаж «Я у світі», маски звірята, сердечка, пальчиковий театр, метелики, вітражний ліхтарик, чарівна паличка, емоції мої та друзів тощо) та надала інсайти з їх застосуванням. Дуже цінно, що авторка поєднала теоретичний аспект із практичними прикладами  творчих вправ, які можна успішно впроваджувати на уроках у початковій школі.

В. Молочко показала присутнім, як техніки арт-терапії покладено в основу підручників «Я досліджую світ» й конкретизувала, як вони стали невід’ємною частиною освітнього процесу та сприяють розвитку творчості учнів.

Учасники заходу висловили авторці щиру подяку за цінний досвід та надихаючий приклад  у використанні творчого підходу до навчання.

Категорія: Новини
Оберіть мову