14-16 листопада 2023 року відбувся навчально-методичний семінар «Мультидисциплінарний підхід до навчання та виховання дітей з особливими освітніми потребами»

14-16 листопада 2023 року відбувся навчально-методичний семінар «Мультидисциплінарний підхід до навчання та виховання дітей з особливими освітніми потребами». Захід організував та провів за численними проханнями педагогів Херсонщини ресурсний центр підтримки інклюзивної освіти КВНЗ Херсонська академія неперервної освіти».

У навчанні взяли участь більше 90 освітян області. Спікери вебінару: доценти кафедри теорії й методики виховання, психології та інклюзивної освіти Ірина Іванівна Глущенко і Володимир Святославович Товстоган, а також завідувачка ресурсного центру підтримки інклюзивної освіти Олена Вікторівна Юдіна. Упродовж трьох днів вони ознайомлювали учасників з науково-методичними підходами до навчання та виховання різних категорій дітей з особливими освітніми потребами, наводили практичні приклади, давали роз´яснення, відповідаючи на конкретні запитання учителів. Деякі проблемні питання викликали жваву, цікаву дискусію. А відповіді учасників на тестові запитання показали високий рівень обізнаності та готовності наших освітян до роботи з такими категоріями дітей.

Дуже тішить те, що зацікавленість педагогів темою освіти дітей з особливими освітніми потребами залишається високою впродовж останніх років, а колектив академії зі свого боку радо задовольняє цей запит. Тому з нетерпінням чекатимемо на нові зустрічі та спілкування з нашими слухачами.

Категорія: Новини
Оберіть мову