Відповідно до плану роботи КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» 15 листопада 2023 року в онлайн-форматі відбувся майстер-клас для вчителів початкових класів з теми «Цифрова компетентність сучасного вчителя Нової української школи»

Відповідно до плану роботи КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти»  15 листопада 2023 року в онлайн-форматі відбувся майстер-клас для вчителів початкових класів з теми «Цифрова компетентність сучасного вчителя Нової української школи». Незвичайні можливості звичайної презентації» за участі Юлії Володимирівни Спірідонової, учительки-методистки, спеціалістки вищої кваліфікаційної категорії, учительки початкових класів опорного закладу «Чаплинський ліцей» Чаплинської селищної ради Херсонської області, учасниці Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2017». Захід зібрав 100 зацікавлених педагогів Херсонщини.

У своєму виступі Юлія Володимирівна презентувала присутнім надбудову Class Point, що дає можливість учителю осучаснити Power Point потужними інтерактивними інструментами для створення «хмари слів», написання власної відповіді, завантаження фото,  малювання, виконання різноманітних завдань, фідбеку, тестування, додавання дошок для інтерактивної роботи тощо. Учителька детально продемонструвала, як завантажити надбудову, як зареєструвати дітей, як створити кожну з активностей та як вона працює.

Важливою частиною майстер-класу було залучення аудиторії до виконання завдань, практичних вправ, під час яких учасники могли ще глибше зрозуміти, як працює та чи інша активність, та які додаткові функції може використовувати вчитель, а саме: відслідкувати, скільки слів написала кожна дитина, зберегти виконання вправи на слайд презентації, відзначити учасників зірочками, приховати відповіді, завантажити, переглянути відповіді дітей у діаграмах тощо.

Учасники майстер-класу дякували працівникам навчально-методичної лабораторії початкової освіти академії за організацію такої важливої й корисної зустрічі, а Юлії Володимирівні за цікаву, змістовну, доступну інформацію та можливість набути нову навичку  створення сучасної презентації, що дозволить робити уроки неймовірно захопливими.

Категорія: Новини
Оберіть мову