9 листопада 2023 року відбулася онлайн-нарада для спеціалістів управлінь (відділів) освіти, осіб відповідальних за проведення Всеукраїнських учнівських олімпіад, конкурсу-захисту МАН з теми: «Удосконалення організаційних засад проведення Всеукраїнських олімпіад з базових дисциплін, турнірів, конкурсу-захисту МАН»

9 листопада 2023 року відбулася онлайн-нарада  для спеціалістів управлінь (відділів) освіти, осіб відповідальних за проведення Всеукраїнських учнівських олімпіад, конкурсу-захисту МАН з теми: «Удосконалення організаційних засад  проведення Всеукраїнських олімпіад з базових дисциплін, турнірів, конкурсу-захисту МАН».

 Ніна Левенець, заступник начальника Управління освіти і науки Херсонської обласної державної адміністрації, надала поради щодо проведення ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з  навчальних дисциплін. Підкреслила, що участь в олімпіадах підвищує мотивацію до вивчення і зацікавлення навчальним предметом.

Ольга Худенко, проректорка з навчально-методичної роботи КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти», звернула увагу, що інтелектуальні знамагання  стимулюють потяг  учнів до самоосвіти, виховують наполегливість, поглиблений інтерес до предмета, вміння долати труднощі, виробляють навички роботи з довідковою та науково-популярною літературою.

   Вікторія Сургаєва, завідувачка навчально-методичної лабораторії   організації освітньої діяльності КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти», розкрила основні завдання учнівських олімпіад,  надала методичні  рекомендації щодо  оформлення звітної документації.

 Завідувачі та методисти навчально-методичних лабораторій академії надали методичні поради  щодо  виконання завдань ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад  з базових дисциплін та особливостей його проведення, окреслили задачі на 2023-2024 навчальний рік у проведенні інтелектуальних змагань для  здобувачів  освіти.

Оксана Ципцюк,  заступниця директора Комунального закладу   «Мала академія наук» учнівської молоді Херсонської обласної ради, надала поради щодо підготовки до  проведення І та ІІ етапів Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України у 2023/24 навчальному році.

Категорія: Новини
Оберіть мову