20 жовтня 2023 року в межах Національного проєкту з фінансової грамотності фахівцями Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (м. Київ) для вчителів фінансової грамотності Херсонської області проведено онлайн-тренінг «Гроші як фінансовий інструмент. Що повинен знати користувач?»

20 жовтня 2023 року в межах Національного проєкту з фінансової грамотності фахівцями Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (м. Київ) для вчителів фінансової грамотності Херсонської області проведено онлайн-тренінг «Гроші як фінансовий інструмент. Що повинен знати користувач?».

Ганна Кущак, консультант з економічних питань Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, ознайомила учасників зі сторінками історії української гривні та її значенням в становленні незалежності країни; розкрила суть та види інфляції; пояснила, як захистити свої заощадження від інфляції; надала поради щодо того, як відрізнити фальшиві гроші. Учасники вебінару дізналися корисну інформацію про безготівкові розрахунки та банківські операції з картками; мали можливість отримати відповіді на складні питання сучасного фінансового життя.

Ганна Кущак проінформувала вчителів про заходи з нагоди Всесвітнього  Дня заощаджень (23-27 жовтня 2023 р.). У межах інформаційної кампанії, присвяченої Всесвітньому дню заощаджень, учителям запропоновано провести відкритий урок на тему «Що таке заощадження та чому важливо заощаджувати?».

Загалом участь в освітньому вебінарі взяли 33 вчителя з різних куточків Херсонської області.

Дякуємо співробітникам Фонду гарантування вкладів фізичних осіб за допомогу в організації тренінгу та його змістовне наповнення!

Категорія: Новини
Оберіть мову