Щоб якісно навчати інших, треба якісно вчитися. Ось така аксіома. Упродовж семи тижнів науково-педагогічні й педагогічні працівники КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» проходили навчання на фасилітованому онлайн-курсі «Шкільне життя онлайн: як вчити і вчитися із задоволенням».

Щоб якісно навчати інших, треба якісно вчитися. Ось така аксіома. Упродовж семи тижнів науково-педагогічні й педагогічні працівники КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» проходили навчання на фасилітованому онлайн-курсі «Шкільне життя онлайн: як вчити і вчитися із задоволенням». Курс розроблено й організовано Програмою підтримки освітніх реформ в Україні «Демократична школа», яка реалізується Європейським центром імені Вергеланда у партнерстві з Міністерством освіти і науки України та благодійною організацією «Центр освітніх ініціатив».

Навчання було спрямовано на те, щоб практично опрацювати актуальні питання.

  • Як навчати онлайн і робити це ефективно?
  • Як зробити онлайнове навчання цікавим?
  • Як застосовувати принципи та нововвведення НУШ при дистанційному навчанні?
  • Як перетворити виклики, які приносить з собою змішане / онлайнове навчання, на зрозумілий, налагоджений та цікавий для всіх сторін процес?

Навчання було корисним та проактивним, наші працівники змогли поспілкуватися з колегами з інших закладів післядипломної освіти, обінятися досвідом, а найголовніше – збагатити свій методичний інструментарій.

Категорія: Новини
Оберіть мову