17 січня 2023 року в онлайн-режимі відбувся семінар з теми «Навчання англійської мови у контексті Нової української школи» для вчителів англійської мови.

17 січня 2023 року в онлайн-режимі відбувся семінар з теми «Навчання англійської мови у контексті Нової української школи» для вчителів англійської мови. 

Семінар організовано КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» спільно із КУ «Херсонський міський центр професійного розвитку педагогічних працівників» Херсонської міської ради. Спікерками семінару виступили консультантка центру Наталя Гулювата, учителька англійської мови Херсонської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №24 із поглибленим вивченням математики, фізики та англійської мови Херсонської міської ради, фасилітаторка Британської Ради в Україні Катерина Олександрівна, учителька іспанської мови Херсонської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №54 з поглибленим вивченням іспанської та інших іноземних мов Херсонської міської ради Марина Ігошева. 

На семінарі розглянуто та опрацьовано ключові аспекти оцінювання навчальних досягнень учнів у контексті Нової української школи. Також учасники ознайомилися з основними стратегіями формувального оцінювання та отримали практичні поради, щодо застосування assessment for learning у визначенні рівня навчальних досягнень учнів Нової української школи.  

У семінарі взяло участь майже півсотні вчителів англійської мови з м. Херсона та Херсонської області. Захід було спрямовано на вдосконалення компетентностей та підтримки професійного розвитку учителів англійської мови.

Категорія: Новини
Оберіть мову