Херсонська академія неперервної освіти – флагман з упровадження Концепції Нової української школи на Херсонщині!

Херсонська академія неперервної освіти – флагман з упровадження Концепції Нової української школи на Херсонщині!

Наказом Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» Міністерства освіти і науки України від 16 грудня 2021 року за №108 «Про нагородження Подякою Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» колективу Комунального вищого навчального закладу «Херсонська академія неперервної освіти» Херсонської обласної ради оголошено подяку за активну участь у Національному освітньому форумі «Нова українська школа 2021: синергія, інтеграція, менеджмент» та за натхненну працю в підготовці педагогів до впровадження Концепції НУШ.

Щиро дякуємо за підтримку, увагу до роботи нашого закладу та за високу оцінку діяльності науково-педагогічного колективу академії на шляху до реалізації Концепції НУШ. І це не просто слова, це і натхненна, але водночас і титанічна праця. За друге півріччя на базі академії було підготовлено 229 тренерів-педагогів з одинадцяти освітніх галузей. У результаті спільної діяльності 4735 педагогів ЗЗСО Херсонщини пройшли підвищення кваліфікації й готові до реалізації нового Державного стандарту базової середньої освіти.

Також ми щиро вдячні нашим однодумцям та соратникам – тренерам-педагогам, які разом з нами пройшли цю частину шляху й гідно провели підготовку педагогів Херсонщини на місцях. Розуміємо, що попереду ще багато роботи, труднощів і перешкод. Але ми все подолаємо, бо разом ми сила!

Категорія: Новини
Оберіть мову