05 листопада 2021 року відбулася зустріч (онлайн) з Тетяною Георгіївною Гільберг, кандидатом географічних наук, автором модельної навчальної програми «Пізнаємо природу» для учнів 5-6 класів.

05 листопада 2021 року відбулася зустріч (онлайн) з Тетяною Георгіївною Гільберг, кандидатом географічних наук, автором модельної навчальної програми «Пізнаємо природу» для учнів 5-6 класів. Учасниками заходу стали 98 педагогів Херсонської області.

У зустрічі взяли участь тренери-педагоги; учителі природничих дисциплін, які будуть викладати інтегрований курс «Пізнаємо природу» у 5-х класах у 2022-2023 навчальному році; представники адміністрації закладів загальної середньої освіти.

Метою програми є формування особистості учня, який знає та розуміє основні закономірності живої і неживої природи, володіє певними вміннями щодо її дослідження, виявляє допитливість, на основі здобутих знань і пізнавального досвіду усвідомлює цілісність природничо-наукової картини світу, прагне діяти в щоденних ситуаціях спілкування з природою відповідно до екологічних принципів поведінки, використовує природознавчі знання для дотримання правил здорового способу життя.

Тетяна Георгіївна охарактеризувала структуру та принципи реалізації програми, представила навчальні матеріали до курсу, продемонструвала приклади окремих видів завдань.

По завершенню зустрічі вчителі мали можливість поставити запитання авторові.

Категорія: Новини
Оберіть мову