18 червня 2020 року для педагогічних працівників закладів дошкільної освіти проведено ZOOM-консультацію з теми «Особливості роботи педагогів з агресивними дітьми».

18  червня 2020  року   для педагогічних працівників закладів дошкільної освіти    проведено ZOOM-консультацію  з теми «Особливості роботи педагогів з агресивними дітьми». До зустрічі долучилися 45 педагогічних працівників закладів дошкільної освіти міста та області.

Учасників заходу привітала  Вікторія Вікторівна Роздорожня, методистка навчально-методичної лабораторії дошкільної освіти Комунального вищого навчального закладу  «Херсонська академія неперервної освіти» Херсонської обласної ради.

Олеся Володимирівна Рідкоус, старша викладачка кафедри педагогіки й менеджменту освіти КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти», ознайомила з основними поняттями «агресія», «агресивні поведінка», «агресивність», причинами і видами прояву агресії, віковими особливостями прояву агресії, діагностичними критеріями прояву агресивності  у дітей та особливостями сімей агресивних дітей.

Олеся Володимирівна запропоновала до розгляду різні форми корекційної роботи з агресивними дітьми і їх сім’ями. Освітяни Херсонщини мали змогу отримати відповіді на  запитання та подякувати за корисну, цікаву, змістовну та надзвичайно необхідну для них інформацію.

З матеріалами вебінару можна ознайомитися за покликанням

https://drive.google.com/file/d/1Rf30LNS9jahzf4IrUBLdWTKoqxwm6KlP/view?usp=sharing

Категорія: Новини
Оберіть мову