11 червня 2020 року для педагогічних працівників закладів дошкільної освіти проведено ZOOM-консультацію з теми «Нумікон — цікава математика без цифр». До зустрічі долучилися 60 педагогічних працівників закладів дошкільної освіти міста та області.

11  червня   2020  року   для педагогічних працівників закладів дошкільної освіти    проведено ZOOM-консультацію  з теми «Нумікон — цікава математика без цифр». До зустрічі долучилися 60 педагогічних працівників закладів дошкільної освіти міста та області.

Учасників заходу привітала  Тетяна Вадимівна Киричук, завідувачка навчально-методичної лабораторії дошкільної освіти Комунального вищого навчального закладу  «Херсонська академія неперервної освіти» Херсонської обласної ради.

Ганна Володимирівна Швед, викладачка кафедри теорії й методики дошкільної, початкової освіти та мовних комунікацій КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти», змістовно розкрила особливості програми для формування математичних навичок у дітей, де використовується мультисенсорний підхід та застосовуються спеціальні набори наочно-практичного матеріалу. Ця  методика  зарекомендувала себе у багатьох навчальних закладах світу як ефективний шлях до вивчення основ математики для діток.

Педагоги розглянули історію виникнення популярної методики та етапи її упровадження. Цінним досвідом для вихователів стала презентація практичного використання нестандартного матеріалу  на заняттях у закладі дошкільної освіти.

Запис вебінару можна переглянути за покликанням:

https://drive.google.com/file/d/1mYxrWss8ScfzVekIGIG1hDp63JsCSAkU/view?usp=sharing

Категорія: Новини
Оберіть мову