27 травня 2015 року відповідно до навчально-тематичних планів курсів підвищення кваліфікації учителів біології і вчителів географії науково-методичною лабораторією біології і основ здоров’я та науково-методичною лабораторією географії і економіки КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» було проведено навчальну екскурсію до музею Чорноморського біосферного заповідника.

27 травня 2015 року відповідно до навчально-тематичних планів курсів підвищення кваліфікації учителів біології і вчителів географії науково-методичною лабораторією біології і основ здоров’я (завідувач Катерина Вікторівна Мазаєва) та науково-методичною лабораторією географії і економіки (завідувач Зоя Володимирівна Філончук) КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» було проведено навчальну екскурсію до музею Чорноморського біосферного заповідника (місто Гола Пристань).

Людмила Іванівна Бахтіарова, завідувач відділу еколого-просвітньої роботи заповідника, ознайомила слухачів з історією створення Чорноморського біосферного заповідника, підпорядкованого Національній академії наук України, головною метою його діяльності та особливостями природоохоронної роботи в межах кожної заповідної ділянки.

У залах музею вчителі більш детально вивчали видовий склад унікальної флори і фауни природних екологічних систем Чорноморського біосферного заповідника. Після закінчення екскурсії педагоги зустрілись з Ольгою Юріївною Уманець, старшим науковим співробітником, кандидатом біологічних наук.

Знання і враження, отримані вчителями під час екскурсії, будуть ними використані у процесі викладання таких шкільних предметів як екологія, природознавство, географія, біологія.

DSC_3784

DSC_3787

DSC_3796

Категорія: Новини
Оберіть мову