З 11 січня до 25 червня 2021 року на базі КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» проходили 150-годинні, 120-годинні та 30-годинні курси підвищення кваліфікації науково-педагогічних і педагогічних працівників Херсонської області.

З 11 січня до 25 червня 2021 року на базі КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» проходили 150-годинні, 120-годинні та 30-годинні курси підвищення кваліфікації науково-педагогічних і педагогічних працівників Херсонської області. Курси були спрямовані на розкриття актуальних питань освіти і науки.

Про якість організації курсів підвищення кваліфікації свідчать дані вихідного опитування слухачів, яке провела навчально-методична лабораторія забезпечення якості освіти.

У своїх відгуках слухачі курсів позитивно оцінили роботу ректорату, викладачів, кураторів курсів. Педагогічні працівники подякували організаторам курсів за нестандартний підхід до викладання предметів, високий професіоналізм, людяність, створення комфортних умов навчання та індивідуальний підхід до кожного.

Позитивні відгуки слухачів свідчать про високу якість курсів підвищення кваліфікації, що надали можливості здобути корисні нові знання та застосувати надалі їх у професійній практиці.

Категорія: Новини
Оберіть мову