26 травня 2021 року на базі КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» відбувся обласний вебінар для відповідальних за проведення дослідно-експериментальної роботи у закладах освіти «Інноваційна діяльність у системі навчання, виховання й управління».

26 травня 2021 року на базі КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» відбувся обласний  вебінар для відповідальних за проведення дослідно-експериментальної роботи у закладах освіти «Інноваційна діяльність у системі навчання, виховання й управління». Тема цьогорічного семінару – «Досвід дослідно-експериментальної роботи всеукраїнського рівня на базі Опорного закладу «Академічний ліцей» Скадовської міської ради». Учасниками заходу стали 35 педагогів області.

Вікторія Валеріївна Сургаєва, завідувач навчально-методичної лабораторії  інноваційної діяльності та роботи з обдарованою молоддю КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» привітала учасників семінару та зосередила увагу на супроводі  дослідно-експериментальної роботи на базі закладів освіти Херсонської області.

Ганна Олександрівна Соценко, директор Опорного закладу «Академічний ліцей» Скадовської міської ради, заслужений учитель України розповіла про  заклад освіти, який вона очолює, та про формування  опорного  закладу  в контексті його інноваційного розвитку.

Заступник директора Ірина Миколаївна  Глазунова ознайомила учасників вебінару з  умовами створення та апробацією методичної системи навчання основам робототехніки як складової STEM-освіти.

Тетяна Юріївна Мавріді й Оксана Миколаївна Афанасіаді, заступники директора закладу, розповіли про реалізацію формувального етапу експериментального дослідження з теми «Розроблення і впровадження навчально-методичного забезпечення початкової освіти в умовах реалізації нового Державного стандарту початкової загальної середньої освіти.

Вікторія Валеріївна Сургаєва й Ганна Миколаївна Ізотова обговорили з учасниками вебінару проблеми проведення дослідно-експериментальної роботи в закладах освіти.

Категорія: Новини
Оберіть мову