5 травня 2020 року для керівників закладів загальної середньої освіти навчально-методична лабораторія управління навчальними закладами Комунального вищого навчального закладу «Херсонська академія неперервної освіти» Херсонської обласної ради організувала та провела онлайн-консультацію з теми «Ефективні практики дистанційного навчання: управлінський аспект»

5 травня 2020 року для керівників  закладів загальної середньої освіти навчально-методична лабораторія управління навчальними закладами Комунального вищого навчального закладу «Херсонська академія неперервної освіти» Херсонської обласної ради організувала та провела онлайн-консультацію з теми «Ефективні практики дистанційного навчання: управлінський аспект» .

Керівників освітніх закладів привітала  Тетяна Олександрівна Кузьміч, завідувач навчально-методичної лабораторії управління навчальними закладами КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти».

Управлінці мали можливість  поспілкуватися зі Світланою Василівною Микитюк, директором Навчально-виховного комплексу №56 Херсонської міської ради, яка розповіла про нормативно-правові аспекти дистанційного навчання в освітньому закладі.  Світлана Василівна  зазначила, що такий дистанційний період у діяльності  всіх шкіл – це можливість для педагогів  здійснити свої плани щодо самоосвітньої діяльності.

Марина Олегівна Степанова, заступник директора з навчально-виховної роботи, покроково розповіла про організацію дистанційного навчання в закладі, починаючи з 2014 року: про етапи цього процесу, про онлайн-платформи, що використовують педагоги та учні закладу; про додаткові онлайн-ресурси щодо створення навчальних матеріалів, про інтерактивні інструменти для цікавого наповнення уроку тощо. Особливо зацікавила керівників закладів освіти інформація про можливості  освітньої платформи MOZABOOK.

Світлана Василівна Микитюк поділилася з колегами щодо планів про  закінчення 2019/2020 навчального року. Усі присутні на онлайн-консультуванні подякували за цінні поради, які будуть використовувати у своїй практичній діяльності.

З матеріалами онлайн-консультування  можна ознайомитися за покликанням

https://www.youtube.com/watch?v=4h-xOY2IVyY&feature=youtu.be

https://drive.google.com/drive/folders/1uwWVENNHFcd_XLS1oa82xSZRm0isLGHG

Категорія: Новини
Оберіть мову