26 березня 2018 року в межах реалізації Концепції Нової української школи для вчителів англійської мови Олешківського району, які викладатимуть англійську мову в першому класі 2018-2019 навчального року, розпочав свою роботу триденний очний тренінг на базі Олешківської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів№2 з поглибленим вивченням іноземних мов Олешківської районної ради.

26 березня 2018 року в межах реалізації Концепції Нової української школи для вчителів англійської мови Олешківського району, які викладатимуть англійську мову в першому класі 2018-2019 навчального року, розпочав свою роботу триденний очний тренінг на базі Олешківської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів№2 з поглибленим вивченням іноземних мов Олешківської районної ради. Навчальні заняття триватимуть по 28 березня включно. Заняття для вчителів англійської мови проводить Тетяна Станіславівна Матвієнко, тренер, учитель англійської мови Олешківської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №2 з поглибленим вивченням іноземних мов Олешківської районної ради.

У період з 29 по 31 березня 2018 року на базі КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» планується проведення тренінгу для вчителів англійської мови Білозерського району та Музиківської ОТГ.

Тренінги в такому форматі будуть відбуватися до кінця червня для всіх районів області. По закінченні навчальних занять, а також після проходження дистанційного тренінгу, учителі англійської мови отримають сертифікат Британської Ради для подальшої роботи в перших класах за новим Державним Стандартом.

Категорія: Новини
Оберіть мову