Відповідно до плану роботи КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» 25 квітня 2024 року відбувся навчально-практичний онлайн-семінар для для вчителів мистецької освітньої галузі «Ефективні засоби візуалізації на уроках інтегрованого курсу «Мистецтво»

Відповідно до плану роботи КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» 25 квітня 2024 року відбувся навчально-практичний онлайн-семінар для

для вчителів мистецької освітньої галузі «Ефективні засоби візуалізації на уроках інтегрованого курсу «Мистецтво».

Під час роботи семінару було розглянуто актуальні питання: «Візуалізація як унікальна інформаційно-інтелектуальна технологія» — доповідач Шамбір Наталія Володимирівна, викладачка кафедри теорії й методики виховання, інклюзивної освіти та психології. Під час доповіді головним пріоритетом було надати допомогу вчителям мистецької освітньої галузі як теоретичного, так і практичного характеру щодо всебічного розгляду поняття «візуалізація», яка є одним з головних чинників ефективного засвоєння навчального матеріалу, а також проаналізувати можливості використання візуалізації в освітньому процесі сучасної школи. Сисоєнко Наталя Анатоліївна, викладачка кафедри теорії й методики дошкільної, початкової освіти та мовних комунікацій, під час свого виступу «Штучний інтелект у візуалізації» розкрила особливості використання штучного інтелекту для мотивації навчання учнів як дивовижного інструменту, що дозволяє створювати високоякісний контент швидше і простіше, ніж будь-коли раніше.

Учасники семінару отримали значний обсяг корисної інформації, яку зможуть використовувати при підготовці до уроків. Під час рефлексії вони висловили вдячність організаторам за цінні знання та враження.

Категорія: Новини
Оберіть мову