Протягом березня-квітня (20.03.2024-10.04.2024) відбулося онлайн навчання науково-педагогічних, педагогічних працівників КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» за програмою курсу «Управління школою в кризових ситуаціях»

Протягом березня-квітня (20.03.2024-10.04.2024) відбулося онлайн навчання науково-педагогічних, педагогічних працівників КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» за програмою курсу «Управління школою в кризових ситуаціях».

Під час навчання учасники мали можливість ознайомитися з досвідом роботи чеських базових та середніх шкіл, які пов’язані з темами дистанційного навчання, кризового та стратегічного управління. Презентувався як конкретний досвід і приклади позитивної практики деяких шкіл, так і узагальнені висновки, які базуються на дослідженнях Чеської шкільної інспекції. Розглядалися питання отримання грантів як позабюджетного фінансування для розвитку шкіл. Про написання проєктів повідомила Зденка Ваґнерова – координаторка міжнародних освітніх проєктів АМО.

Їржі Трунда – викладач у чеських університетах, директор базової школи Вратіславова, м. Прага розповів слухачам курсу про дистанційне навчання, кризове управління і кризову комунікацію.

Вацлав Троян – керівник кафедри ЦОМ педагогічного факультету Карлового університету, член кабінету міністра освіти, засновник Директорської академії розкрив теми «Лідер освітнього процесу» і «Керування змінами».

Дякуємо за організацію навчання та співпрацю координаторці міжнародних освітніх проєктів АМО Зденці Ваґнеровій і координаторці адміністративного та матеріально-технічного забезпечення Олені Нестеренко.

Категорія: Новини
Оберіть мову