17 лютого 2024 року в Херсонській області відбувся ІІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з трудового навчання та технологій

17 лютого 2024 року в Херсонській області відбувся ІІІ етап Всеукраїнської  учнівської олімпіади з трудового навчання та технологій. У змаганнях узяло участь 19 здобувачів освіти.

У теоретичному турі дітям було запропоновано виконати тестові завдання різного типу за матеріалами навчальних програм предметів технологічного циклу на платформі «Всеосвіта».

Під час творчого туру олімпіади діти презентували власноруч виготовлені вироби у межах розроблених творчих проєктів за такими напрямами:

— 9 клас (технічні та обслуговуючі види праці) «Оберіг для моєї родини»;

 — 11 клас (технічні та обслуговуючі види праці) «Оберіг для українського захисника чи захисниці».

Уперше, за всю історію існування технологічної освіти в нашому краї, одна з найкрасивіших олімпіад, а зокрема в частині власноруч виготовлених руками дітей виробів проводилась у дистанційному форматі. Неймовірні діти Херсонщини та їх високопрофесійні керівники, педагоги-технологи нашої області! Пишаємось вами, оскільки як теоретичний, так і творчий тур проілюстрував належний рівень технологічного компететнісного досвіду дітей. Отож, працюємо далі!

Категорія: Новини
Оберіть мову