11лютого відбувся ІІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з хімії в онлайн-форматі

11лютого відбувся ІІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з хімії в онлайн-форматі. Олімпіада мала два тури теоретичний і практичний. Захід відкрила Вікторія Сургаєва, представниця організаційного комітету, яка побажала кожному учаснику перемоги на цих змаганнях.  Нагадала про технічні можливості та дотримання рекомендацій щодо проведення олімпіади онлайн.

З вітальним словом звернулася до учасників олімпіади голова журі Галина Юзбашева, к.п.н., доцентка, доцентка кафедри теорії й методики викладання навчальних дисциплін. Вона зосередила увагу учасників  на особливостях виконання завдань теоретичного та практичного турів, які мають відкриту форму, що передбачають записи розв’язання задач, розрахунків, міркувань, а також на забезпеченні  об’єктивності у перевірці та оцінюванні робіт.

Експертка-консультантка Віолета Безпальченко, кандидатка хімічних наук, доцентка, доцентка кафедри загальноосвітніх гуманітарних та природничих дисциплін Херсонського національного технічного університету, наголосила на незвичайному форматі  проходження олімпіади, побажала успіхів кожному.

В олімпіаді взяв участь 31 учень з 8-11 класів із різних закладів загальної середньої освіти Херсонської області. Кожний учасник проявив витримку, зосередженість на виконанні завдань. Усі учасники олімпіади виконали завдання як теоретичного, так і практичного турів.

Щира вдячність представникам територіальних громад,  учителям, які підготували, організували ці змагання для учнів 8-11 класів.

Категорія: Новини
Оберіть мову