12 червня 2020 року відповідно до плану роботи Ради молодих учених відбулося онлайн-консультація «Академічна доброчесність.

12 червня 2020 року відповідно до плану роботи Ради молодих учених відбулося онлайн-консультація «Академічна доброчесність. Як не потрапити в тенета плагіату?». Консультацію провела Ольга Миколаївна Худенко, кандидат педагогічних наук, старший викладач кафедри теорії й методики викладання навчальних дисциплін, голова Ради молодих учених академії. До консультації долучилися здобувачі вищої освіти ступенів «Магістр» та «Доктор філософії».

Ольга Миколаївна зупинила увагу на основних видах порушень академічної доброчесності, на конкретних зразках показала що вважається плагіатом, надала рекомендації як убезпечити свою роботу від плагіату. Такий захід є корисним як для магістрантів, так і аспірантів академії, адже наразі здобувачі вищої освіти пишуть кваліфікаційні роботи.

Учасники консультації погодилися з думкою, що всі ми живемо у висококонкурентному суспільстві, де успішним може бути тільки найсильніший! А сильними нас роблять саме здобуті знання, навички, вміння, креативне мислення, а також чесність і відповідальність.

Категорія: Новини
Оберіть мову