25-29 березня 2021 року у Святогірську Донецької області відбувся семінар-тренінг «PROнавички майбутнього» для представників закладів вищої, післядипломної та фахової передвищої освіти з Херсонської, Миколаївської, Запорізької, Луганської та Донецької областей.

PROнавички майбутнього

25-29 березня 2021 року у Святогірську Донецької області відбувся семінар-тренінг «PROнавички майбутнього» для представників закладів вищої, післядипломної та фахової передвищої освіти з Херсонської, Миколаївської, Запорізької, Луганської та Донецької областей. Учасники заходу ознайомилися з методикою роботи з підлітками і молоддю за програмою, що реалізується  в межах співпраці Міністерства освіти і науки України, Програми ООН з відновлення та розбудови миру та Фонду ООН у галузі народонаселення в Україні (UNFPA). Програма передбачає проведення з підлітками 15 занять, що згруповані у 5 модулів: «Комунікація майбутнього», «Кооперація успіху», «Логіка і життя», «Кольори креативності» та «Кар’єра і життя».

Усіх охочих більш детально познайомитися з програмою «PROнавички майбутнього» та отримати відповідні сертифікати чекаємо у КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти». Найближчим часом буде відкрита реєстрація на цей курс

Категорія: Новини
Оберіть мову