16 листопада 2020 року відбувся онлайн-семінар Zoom з теми «Особливості проведення зовнішнього незалежного оцінювання в 2021 році. Характеристики сертифікаційних робіт ЗНО-2021. Експрес-аналіз результатів ЗНО в 2020 році: регіональний аспект».

16 листопада 2020 року відбувся онлайн-семінар Zoom з теми «Особливості проведення зовнішнього незалежного оцінювання в 2021 році. Характеристики сертифікаційних робіт ЗНО-2021. Експрес-аналіз результатів ЗНО в 2020 році: регіональний аспект».

У заході взяли участь працівники Херсонського регіонального центру оцінювання якості освіти (Тетяна Володимирівна Власенко, методист організаційно-технологічного відділу; Людмила Володимирівна Кирпаньова, методист організаційно-технологічного відділу; Антон Ігорович Дробитько, методист організаційно-технологічного відділу); працівники КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» (Світлана Федорівна Одайник, доктор філософії, доцент, проректор з питань зовнішнього оцінювання та моніторингу якості освіти; Лариса Вікторівна Біла, завідувач навчально-методичної лабораторії зовнішнього оцінювання та моніторингу якості освіти; Світлана Миколаївна Дичок, методист навчально-методичної лабораторії зовнішнього оцінювання та моніторингу якості освіти); Тетяна Володимирівна Вольська, директор КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» комунальної установи «Великолепетиський районний центр по обслуговуванню закладів освіти» Великолепетиського району Херсонської області; учителі-предметники (українська мова і література, математика, іноземні мови) Великолепетиського району.

Під час заходу працівники Херсонського регіонального центру оцінювання якості освіти розповіли про загальні особливості зовнішнього незалежного оцінювання 2021 року; ознайомили зі структурою сертифікаційних робіт з української мови та з української мови і літератури, математики (завдання рівня стандарту; завдання рівня стандарту та профільного рівня), іноземних мов (завдання рівня стандарту; завдання рівня стандарту та профільного рівня).

Світлана Федорівна Одайник проаналізувала підсумки проведення зовнішнього незалежного оцінювання випускників закладів освіти Херсонської області в 2018, 2019 та 2020 роках з української мови і літератури, математики, іноземних; закцентувала увагу учасників на тому, що всі матеріали щодо підготовки до ЗНО можна завантажити на сайті КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» у розділі «Реалізація освітнього проекту «Центр з підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання «Крок до херсонського вишу».

Учасники заходу відзначили важливість тематики семінару для вчителів, адже вони зможуть звернути увагу учнів саме на ті аспекти, які кожного року викликають труднощі в абітурієнтів, та якісніше організувати підготовку.

Дякуємо всім за активну участь, небайдужість, зацікавленість до результатів нашої спільної роботи.

Категорія: Новини
Оберіть мову