12 квітня 2018 року на базі КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» відбувся навчально-методичний семінар «Підготовка екзаменаторів до перевірки завдань відкритої форми з розгорнутою відповіддю з математики».

12 квітня 2018 року на базі КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» відбувся навчально-методичний семінар «Підготовка екзаменаторів до перевірки завдань відкритої форми з розгорнутою відповіддю з математики».

Організатори семінару – Херсонський регіональний центр оцінювання якості освіти, навчально-методична лабораторія математики, навчально-методична лабораторія зовнішнього оцінювання та моніторингу якості освіти КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти».

У роботі семінару взяли участь учителі математики із закладів загальної середньої освіти та закладів вищої освіти міста Херсона і Херсонської області, які пройшли відповідну реєстрацію.

Метою семінару було організувати навчання та сертифікацію вчителів математики до перевірки відкритої частини з розгорнутою відповіддю зовнішнього незалежного оцінювання з математики.

Світлана Федорівна Одайник, кандидат педагогічних наук, проректор з питань зовнішнього оцінювання та моніторингу якості освіти, привітала учасників семінару та побажала їм плідної роботи.

Олександра Дмитрівна Горбушина, методист організаційно-технологічного відділу Херсонського регіонального центру оцінювання якості освіти дала загальну характеристику сертифікаційної роботи з математики; розповіла про критерії оцінювання завдань відкритої форми з розгорнутою відповіддю.

Юлія Іванівна Пономаренко, завідувач навчально-методичної лабораторії математики провела тренінг з перевірки завдань відкритої форми з розгорнутою відповіддю з математики.

Усі учасники семінару працювали з тестовими завданнями зовнішнього незалежного оцінювання з математики, а також були залучені до перевірки зразків робіт абітурієнтів.

Завідувач навчально-методичної лабораторії зовнішнього оцінювання та моніторингу якості освіти КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» Лариса Вікторівна Біла і методист навчально-методичної лабораторії зовнішнього оцінювання та моніторингу якості освіти КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» Світлана Миколаївна Дичок підбили підсумки складання тесту з математики і перевірки відкритої частини та повідомили учасникам семінару про результати сертифікації.

Категорія: Новини
Оберіть мову