12 лютого 2017 року на базі Херсонської багатопрофільної гімназії № 20 імені Бориса Лавреньова відбувся III етап Всеукраїнської олімпіади з української мови і літератури

12 лютого 2017 року на базі Херсонської багатопрофільної гімназії № 20 імені Бориса Лавреньова (директор Оксана Іллівна Цеховлес) відбувся III етап Всеукраїнської олімпіади з української мови і літератури. У змаганнях узяв участь 81 учень (заявлено було 107), відповідно, учнів 8 класу — 21, 9 класу — 21, 10 класу — 17, 11 класу — 22 учні загальноосвітніх навчальних закладів Херсонської області. Не були представлені такі райони, як Верхньорогачицький, Нововоронцовський та Нижньосірогозький. Учасників олімпіади привітали та побажали успіхів голова оргкомітету Світлана Федорівна Одайник — кандидат педагогічних наук, доцент кафедри педагогіки, менеджменту освіти й інноваційної діяльності, проректор з питань зовнішнього оцінювання та моніторингу КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти»; заступник голови Ніна Іванівна Левенець, заступник начальника управління — начальник відділу дошкільної, загальної середньої освіти та інспекції навчальних закладів управління освіти, науки та молоді Херсонської обласної державної адміністрації; голова журі Сергій Аркадійович Омельчук — доктор педагогічних наук, професор кафедри слов’янських мов та методик їх викладання, проректор з наукової роботи Херсонського державного університету; члени оргкомітету Людмила Петрівна Марецька — кандидат педагогічних наук, завідувач науково-методичної лабораторії української мови і літератури КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» і Ганна Павлівна Чух — методист науково-методичної лабораторії української мови і літератури КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти».

Компетентним журі, до складу якого входили вчителі української мови і літератури м. Херсона, Олешківського, Білозерського та Бериславського районів, було визначено переможців у кількості 50% від кількості учасників. Так, лідерами щодо кількості переможців є місто Херсон — 14 учнів, четверо переможців у НВК «Школа гуманітарної праці» ХОР, по двоє переможців мають Херсонський обласний ліцей ХОР, а також Білозерський, Генічеський, Каховський, Білозерський, Голопристанський, Олешківський райони, м. Гола Пристань, Каховка. З повним переліком переможців можна ознайомитися на сайті академії в рубриці «Робота з учнями».

DSC_0211

DSC_0215

DSC_0220

DSC_0223

DSC_0227

Категорія: Новини
Оберіть мову