9 лютого 2016 року на базі КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» відбувся ІІ тур обласного етапу Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2016» у номінації «Англійська мова».

9 лютого 2016 року на базі КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» відбувся ІІ тур обласного етапу Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2016» у номінації «Англійська мова».

У суперфіналі конкурсу взяли участь учителі англійської мови міст Херсона, Берислава, Нової Каховки, Каховського та Скадовського районів.

На урочистостях були присутні: Анатолій Миколайович Зубко, доктор філософії, професор, ректор КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти»; Ірина Ярославівна Жорова, доктор педагогічних наук, професор, перший проректор, проректор з наукової роботи КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти»; Ніна Іванівна Левенець, заступник начальника управління освіти і науки Херсонської обласної державної адміністрації.

Конкурсанти виконали творче завдання, яке потребувало від них креативності в розкритті теми, демонстрації гнучкості, виявлення активної життєвої позиції та вміння грамотно висловлювати свою думку щодо проблем шкільного життя та сучасного суспільства.

Фахове журі, на чолі з головою – Вікторією Володимирівною Востріковою, доцентом кафедри теорії і методики викладання суспільствознавчих і гуманітарних дисциплін, завідувачем науково-методичної лабораторії іноземних мов КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти», визначило переможця конкурсу, який візьме участь у всеукраїнському етапі конкурсу у березні 2016 року.

Переможець конкурсу та лауреати були нагородженні дипломами та подарунками від британських видавництв. Видавнича група «Основа» подарувала конкурсантам передплату на журнал «Англійська мова та література».

З результатами конкурсу можна ознайомитися на сайті КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» у рубриці «Діяльність».

DSCF3433

DSCF3438

DSCF3462

DSCF3471

Категорія: Новини
Оберіть мову