З 25 по 27 листопада 2015 року у м. Києві відбувся фінал Всеукраїнського конкурсу на кращий інноваційний урок фізичної культури та урок фізичної культури з елементами футболу.

Василь Федорович Мороз – переможець Всеукраїнського конкурсу на кращий інноваційний урок фізичної культури та урок фізичної культури з елементами футболу у 2015 році.

Відповідно до Положення про Всеукраїнський конкурс «Інноваційний урок фізичної культури та урок фізичної культури з елементами футболу», затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 07 вересня 2011 року № 1030, Договору про взаємодію Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України та Федерації футболу України в розвитку шкільного футболу в загальноосвітніх навчальних закладах України в 2013-2016 роках з 25 по 27 листопада 2015 року у м. Києві відбувся фінал Всеукраїнського конкурсу на кращий інноваційний урок фізичної культури та урок фізичної культури з елементами футболу.

25 листопада 2015 року у Будинку футболу відбулось представлення фіналістів конкурсу, учителів фізичної культури з м. Києва, Волинської, Сумської, Кіровоградської, Херсонської областей, широкій громадськості та учасникам Всеукраїнського семінару «Розвиток масового футболу в Україні», на який були запрошені співробітники регіональних федерацій футболу, відповідальні за реалізацію національних програм Федерації футболу України з розвитку масового футболу, методисти з фізичної культури закладів післядипломної педагогічної освіти, представники Департаменту освіти м. Києва та провідні вчителі фізичної культури України.

За доброю традицією жеребкування черговості проведення уроків фіналістами Конкурсу було довірено легендам вітчизняного футболу – Володимиру Федоровичу Мунтяну і Володимиру Миколайовичу Трошкіну.

Протягом наступних двох днів фіналісти проводили уроки фізичної культури з елементами футболу та інноваційні уроки фізичної культури з учнями Скандинавської гімназії м. Києва. Члени журі, учасники семінару та глядачі стали свідками справжнього свята педагогічної майстерності, інноваційних авторських технологій фізичного виховання дітей та молоді.

Абсолютним переможцем і переможцем у номінації «Кращий урок фізичної культури з елементами футболу» конкурсу було визнано Василя Федоровича Мороза, учителя фізичної культури Херсонської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 30 з поглибленим вивченням предметів природничо-математичного циклу, англійської мови Херсонської міської ради.

Переможцем у номінації «Кращий інноваційний урок фізичної культури» став Віктор Володимирович Войцеховський, учитель фізичної культури Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою (м. Луцьк).

Лауреатами конкурсу визнано: Людмилу Володимирівну Резніченко, учителя фізичної культури Комунальної установи «Сумська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів № 9» Сумської міської ради Сумської області; Світлану Леонідівну Матюшко, учителя фізичної культури Київської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 294 Київської міської ради; Вікторію Володимирівну Ковпак, учителя фізичної культури Користівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів імені А.П. Гайдара Олександрійської районної ради Кіровоградської області.

На урочистій церемонії закриття заходу Євгеній Володимирович Столітенко, директор Департаменту організаційної та кадрової роботи Федерації футболу України і Наталія Борисівна Вяткіна, директор Інституту модернізації змісту освіти, привітали переможців і лауреатів та вручили їм дипломи, цінні подарунки й різноманітний спортивний інвентар.

Ректорат КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» вітає Мороза Василя Федоровича, учителя фізичної культури Херсонської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 30 з першим місцем у Всеукраїнському фаховому конкурсі, бажає міцного здоров’я, творчості, натхнення у розбудові фізичного виховання учнівської молоді Херсонщини та сподівається на нові яскраві професійні досягнення.

1qg63fd

4tg52d7

sd32tg5

Категорія: Новини
Оберіть мову