03 листопада 2015 року на базі КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» відбувся семінар-нарада «Підсумки ЗНО 2015 року та перспективи проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2016 році».

03 листопада 2015 року на базі КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» відбувся семінар-нарада «Підсумки ЗНО 2015 року та перспективи проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2016 році».

Організатори семінару – Управління освіти і науки Херсонської обласної державної адміністрації, Одеський і Херсонський регіональні центри оцінювання якості освіти, Комунальний вищий навчальний заклад «Херсонська академія неперервної освіти» Херсонської обласної ради.

У роботі семінару взяли участь координатори з питань зовнішнього оцінювання та моніторингу якості освіти, керівники ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації, ПТНЗ.

Світлана Федорівна Одайник – кандидат педагогічних наук, доцент, проректор з питань зовнішнього оцінювання та моніторингу якості освіти КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» відкрила семінар та наголосила на важливості своєчасної підготовки щодо організації зовнішнього незалежного оцінювання у 2016 році.

Максим Юрійович Кирпенко – директор Херсонського регіонального центру оцінювання якості освіти, підбив підсумки ЗНО 2015 року в Херсонській області, надав статистичні дані про його результати.

Анатолій Юрійович Анісімов– кандидат педагогічних наук, доцент,директор Одеського регіонального центру оцінювання якості освіти запропонував для розгляду актуальні питання зовнішнього незалежного оцінювання 2016 року, надав методичні поради щодо підготовки до ЗНО.

Ніна Іванівна Левенець – заступник начальника управління – начальник відділу дошкільної, загальної середньої освіти та інспекції навчальних закладів управління освіти і науки Херсонської обласної державної адміністрації, доповіла про особливості проведення державної підсумкової атестації учнів (вихованців) у системі загальної середньої освіти в 2015/2016 навчальному році.

Лариса Вікторівна Біла – завідувач науково-методичної лабораторії зовнішнього оцінювання та моніторингу якості освіти КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» проаналізувала роботу персоналу пунктів проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2015 році.

Ольга Сергіївна Радзінська – начальник відділу інформаційних технологій Херсонського РЦОЯО, надала інформацію про пробне тестування як важливу складову підготовки абітурієнтів до ЗНО, вказала на особливості реєстрації для участі у пробному зовнішньому незалежному оцінюванні 2016 року.

Учасники навчально-методичного семінару підбили підсумки та внесли пропозиції щодо організації та проведення ЗНО в 2016 році у Херсонській області.

_DSC0002

_DSC0007

_DSC0011

_DSC0014

_DSC0022

_DSC0028

Категорія: Новини
Оберіть мову