З 08 по 12 червня 2015 року на базі КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» буде проходити семінар-тренінг для педагогів області за програмою Intel® «Шлях до успіху»

З 08 по 12 червня 2015 року на базі КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» буде проходити семінар-тренінг для педагогів області за програмою Intel® «Шлях до успіху», до складу якого входять курси: «Комп’ютерні технології для спільноти», «Комп’ютерні технології та майбутня професія».

Програма Intel® «Шлях до успіху» призначена для школярів середньої, старшої школи і молодих людей віком від 16 до 25 років та дозволяє опанувати комп’ютерну грамотність, навчитися критичному мисленню і співпраці. Програма створена компанією Intel спільно з освітніми урядовими організаціями різних країн і нині адаптована, локалізована  й упроваджується в Україні.

До участі в семінарі-тренінгу запрошуємо вчителів Херсонської області, які мають різний фах і будуть упроваджувати даний курс у своїх навчальних закладах.

Під час тренінгу розглядатимуться питання, пов’язані з науково-методичною проблемою області «Соціалізація дітей та учнівської молоді в сучасному освітньому просторі: методологічні та методичні підходи».

Категорія: Без рубрики
Оберіть мову