З 28 по 30 квітня 2015 року науково-методична лабораторія фізичної культури та захисту Вітчизни КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» провела другий етап ІІ туру Всеукраїнського конкурсу на кращий інноваційний урок фізичної культури та урок фізичної культури з елементами футболу.

На виконання наказу управління освіти і науки Херсонської обласної державної адміністрації від 04 лютого 2015 року № 39 «Про конкурс на кращий інноваційний урок фізичної культури та урок фізичної культури з елементами футболу в Херсонській області у 2015 році» з 28 по 30 квітня 2015 року науково-методична лабораторія фізичної культури та захисту Вітчизни КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» (завідувач кандидат педагогічних наук, доцент Сергій Олександрович Моїсеєв) провела другий етап ІІ туру Всеукраїнського конкурсу на кращий інноваційний урок фізичної культури та урок фізичної культури з елементами футболу.

У фінальній частині конкурсу брали участь представники загальноосвітніх навчальних закладів м. Херсона, Великолепетиського, Високопільського та Чаплинського районів.

Протягом двох днів конкурсанти проводили інноваційні уроки фізичної культури та уроки фізичної культури з елементами футболу з учнями 2-10 класів Херсонської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 45 Херсонської міської ради. Члени журі та присутні на заході слухачі курсів підвищення кваліфікації вчителів фізичної культури КВНЗ «Херсонської академії неперервної освіти» стали свідками справжнього свята педагогічної майстерності, інноваційних авторських технологій фізичного виховання дітей та молоді.

Абсолютним переможцем і переможцем у номінаціях «Кращий урок фізичної культури з елементами футболу» та «Кращий інноваційний урок фізичної культури» конкурсу було визнано Василя Федоровича Мороза – учителя фізичної культури Херсонської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 30 з поглибленим вивченням предметів природничо-математичного циклу, англійської мови Херсонської міської ради.

Лауреатами конкурсу стали: Ігор Вікторович Євглевський – учитель фізичної культури Рубанівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 1 Великолепетиського району; Леонід Григорович Складенко – учитель фізичної культури Комунального закладу «Високопільська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» Високопільської районної ради; Володимир Євгенович Теляга – учитель фізичної культури Скадовської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Чаплинської районної ради.

Есма Умерова – волонтер Програми розвитку Організації Об’єднаних Націй у Херсонській області «Молоді футбольні волонтери: Спорт і волонтерство для Цілей розвитку тисячоліття» та Віктор Іванович Бербенцев – перший заступник голови Херсонської обласної федерації футболу привітали фіналістів та вручили їм цінні подарунки й різноманітний спортивний інвентар. Від Видавничої групи «Основа» учасники отримали навчально-методичну літературу та передплату на науково-методичний журнал «Фізичне виховання в школах України» (https://www.youtube.com/watch?v=68opKaKbPdM).

Проведений конкурс ще раз підтвердив, що такий захід сприяє піднесенню ролі вчителя фізичної культури в суспільстві, поширює та розповсюджує передовий педагогічний досвід кращих учителів фізичної культури Херсонщини, популяризує серед учнівської молоді здоровий спосіб життя та розвиває шкільний футбол.

1

2

3

4

5

6

Категорія: Новини
Оберіть мову