Шановні освітяни! Херсонський регіональний центр оцінювання якості освіти запрошує педагогічних працівників взяти участь у конкурсному відборі бажаючих працювати у профільних експертних комісіях, що будуть визначати пороговий бал результатів тестових сертифікаційних робіт ЗНО-2015. Для цього необхідно до 10 березня 2015 року заповнити анкету за посиланням, що міститься у інформації

Шановні освітяни!

Зовнішнє незалежне оцінювання у 2015 році має ряд нововведень, з якими можна ознайомитися на сайтах Українського та регіональних центрів оцінювання якості освіти.

Одним із важливих нововведень ЗНО-2015 є те, що буде змінено методику та процедуру оцінювання результатів тестових сертифікаційних робіт. Український центр оцінювання якості освіти запроваджує європейську практику визначення результатів, а саме технологіюформування порогового бала за схемою «здав»/ «не здав» шляхом використання двох методик – В.Ангоффа (визначення рівня мінімально підготовленого абітурієнта) та К.Беука (врахування найбільш допустимої кількості учасників ЗНО, які не виконають тест). Подібні методики успішно використовуються в більшості країн світу, де практикується проведення зовнішніх іспитів.

Рішення про пороговий бал мають приймати експерти. Щоб врахувати думку освітянської громадськості про формування персонального складу експертів, на порталі «Освітня політика» розгорнуто дискусію, в якій усі бажаючі можуть взяти участь.

Херсонський регіональний центр оцінювання якості освіти запрошує педагогічних працівників взяти участь у конкурсному відборі бажаючих працювати у профільних експертних комісіях, що будуть визначати пороговий бал результатів тестових сертифікаційних робіт ЗНО-2015. Для цього необхідно до 10 березня 2015 року заповнити анкету за наступним посиланням https://docs.google.com/forms/d/1wPZL8lciWB3JF7pyet8EqSmFwWN6pzWbIBS_6IXwOnY/viewform?c=0&w=1

 

Категорія: Без рубрики
Оберіть мову